Vistafix obrazna protetika

vistafix-obrazna-protetika-image-1

Cochlear™ Vistafix® je nabor pripomočkov za obrazno protetiko, ki jih predstavljajo kostno usidrani implanti in množica nastavkov, ki izdelovalcu obrazne proteze omogočajo izdelati protezo, ki se lepo podaja k obrazu in človeku kmalu povrne zaupanje vase in s tem omogoči normalno življenje.

Vistafix_logoVistafix® proteza je za uporabo enostaven sistem in zahteva le manjše kirurške posege, zaradi česar je prava izbira za ljudi z obraznimi anomalijami, ki si želijo ponovno pridobiti samozaupanje in kvaliteto življenja.

Vistafix_01Cochlear Vistafix je privlačna alternativa drugimi razpoložljivim načinom zdravljenja, kot so rekonstruktivna kirurgija ali lepljene proteze. Vistafix 3 sistem temelji na preizkušeni tehnologiji, ki je Cochlear razvijal in izboljševal med 30-letno zgodovino kostno usidranih rešitev, kamor sodijo tudi slušni pripomočki Baha.

Pri nas operacije izvajajo na KO za maksifacialno kirurgijo na UKC Ljubljana, obrazne proteze na osnovi elementov Vistafix® sistema pa izdelujejo na URI Soča v Ljubljani.

Podobne vsebine