Bellman Visit sistem

bellman-visit-sistem-image-1

Bellman Visit je nov brezžičen sistem, ki pomaga gluhim in ljudem z motnjami sluha, da zaznajo pomembne zvoke in opozorila v težkih slušnih situacijah. Z Bellman Visit boste zlahka zaznali zvonec, telefon, dimni alarm, jok vašega dojenčka, itd. Vse te funkcije so vključene v enotno dobro oblikovano brezžično omrežje. Bellman Visit spreminja življenje, saj ljudem:

 

Bellman Visit pomeni varnost!

Uporaba Bellman Visit vam pomaga, da se  počutite varne. Kjerkoli ste, ste lahko dosegljivi z opozorili, pomembnimi za vas: prihod obiskovalcev, telefonski klic, jok otrok ali požarni alarm. Jasni alarmne signali: zvok, svetloba in / ali vibracije omogočajo zelo enostavno razlikovanje enega signala od drugega.

Bellman Visit pomeni prilagodljivost!

Z Bellman Visit sistem imate lahko vse pod nadzorom. Bellman Visit je zelo prilagodljiv sistem, ki omogoča, da si ustvarite svojo lastno pravo rešitev. Različne oddajnike in sprejemnike je mogoče poljubno kombinirati med seboj.

Bellman Visit pomeni svobodo!

Zaradi brezvrvičnega delovanja vam Bellman Visit omogoča, da se prosto in poljubno gibljete po vseh prostorih doma in ste še vedno lahko opozorjeni na klice. Naprave lahko  enostavno vzamete s seboj, greste na potovanje!

Nekaj elementov sistema:

Oddajnik za vrata: Bellman Visit oddajnik za vrata vas opozori na zvonjenje zvonca na vhodnih vratih.

Oddajnik za telefon: Bellman Visit oddajnik za telefon vas opozori na telefonski klic.

Oddajnik z gumbom: Bellman Visit oddajnik z gumbom lahko služi namesto običajnega zvonca na vratih.

be1480

Alarm za dim ali ogenj: Bellman Visit oddajnik za požarni alarm vam pomaga pravočasno odkriti požar. Montiran je na strop tako kot navadni požarni alarmi.

Oddajnik za otroški jok: Bellman Visit oddajnik za otroški jok vam pomaga opaziti, da se vaš dojenček oglaša oz. joka.

flash-receiverSprejemnik bliskavicaBellman Visit sprejemnik s bliskavico  pritegne vašo pozornost z različno močnimi utripi in označuje vrsto signala z različno barvo svetlobe.

Prenosni sprejemnik: Bellman Visit prenosni sprejemnik sprejema signale iz različnih Bellman Visit oddajnikov in za opozorila uporabniku uporablja vrsto različnih zvočnih in LED svetlobnih signalov glede na  vrsto opozorila oz. alarma.

 

Podobne vsebine