O nas

SPOZNAJTE NAS

Posluh za sluh je podjetje, ki se trudi pokrivati vse dejavnosti vezane na zdravje ušes in dobro poslušanje. Naša dejavnost obsega področja od zdravstvenih storitev v okviru specialističnih ambulant preko distribucije ORL diagnostičnih aparatur in kirurške opreme do slušnih pripomočkov in končne podpore uporabnikom le teh. Imeti posluh pomeni imeti pravi občutek za neko stvar, pomeni imeti pravo čutenje do nekega problema. V našem podjetju si želimo imeti pravi posluh za vse vaše probleme v zvezi s sluhom.

ZGODOVINA IN POSLANSTVO

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008, vendar zaposleni in sodelavci združujemo dolgoletne izkušnje dela na področju sluha: od diagnosticiranja kot zdravniki ali tehniki preko prodaje in vzdrževanja slušnih aparatov in implantov do rehabilitacije.

Naše osnovno poslanstvo je zagotavljanje najkvalitetnejših in celovitih rešitev na področju težav s sluhom:

  • z dovršenostjo rešitev preventive, diagnostike in rehabilitacije na področju sluha omogočiti preprečevanje, odkrivanje in ustrezno zdravljenje težav,
  • z razvijanjem potenciala vsakega posameznika v podjetju in vsakega zunanjega partnerja, na ta način končnim uporabnikom programov zagotoviti ali ohraniti možnost biti del sveta zvoka.

ZANESLJIV PARTNER

Naše podjetje je nosilec certifikata odličnosti, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode Slovenija.

KJE VAM LAHKO POMAGAMO

Če ugotavljate, da morda ne slišite več dobro ali imate težave z razumevanjem govora, pa ne veste kam bi se obrnili, potem je naš naslov kar prava izbira. Če ne drugega, vam bomo pomagali najti pot k rešitvi vašega problema s pravo napotitvijo. Verjetno pa boste v okviru naše dejavnosti že našli tudi rešitev zase.

Če ste zdravnik in potrebujete novo diagnostično opremo, ali pa morda servisiranje aparatov, ki jih nihče več noče vzdrževati, potem se tudi lahko obrnete na nas in morda vam bomo lahko pomagali.

Če imate težave, da ne slišite obiskovalca pred vašimi vrati, da nobena budilka ni dovolj glasna, da bi vas prebudila, ali morda ne zaznate otroškega joka v zibki, tudi tukaj vam lahko pomagamo.

EKIPA

Matjaž Krajnc

Matjaž Krajnc, dr. med.

Direktor

Mirko Robba

Ing. Mirko Robba

Vodja poslovalnice Ljubljana

Franco Ugrin

Franco Ugrin

Avdiometrist, Avdioprotetik

20160205_141933

Jan Česnik

IT Specialist, Tehnik

VIZIJA

Postali bomo referenčni slovenski ponudnik celovitih rešitev na področju preventive, diagnostike in rehabilitacije sluha.