BAHA sejem 2013 – vabilo

Novice obletnica BAHA vabilo

Kot ste verjetno med našimi novicami že prebrali, je sredi junija minilo okroglih 10 let od prve operacije v Sloveniji za kostno usidrane slušne pripomočke BAHA. V teh letih smo pomagali kakim 70 ljudem, ki jim običajni slušni aparati niso več uspeli posredovati zadovoljive slušne zaznave.

Ob tej priložnosti vabimo vse uporabnike BAHA slušnega pripomočka, da se skupaj s svojo družino udeležite slovesnosti ob tem jubileju. Dobili se bomo 23. avgusta na Ptuju v istoimenskih termah na travniku ob Grand Hotelu Primus. Dogajanje se bo začelo ob 14.00. Sam dogodek bo v obliki sejma, kjer boste na posameznih stojnicah lahko brezplačno dobili veliko koristnih informacij o BAHA pripomočkih, novostih, zamenjavah in nadgradnjah, vzdrževanju, … Slavje bo potekalo v obliki sejma, kar pomeni, da si lahko vsak glede na svoje potrebe in možnosti prilagodi čas prihoda in odhoda.

Pri organizaciji srečanja združujemo moči:

  • UKC Maribor – oddelek za ORL in MFK
  • Cochlear AG
  • Posluh za sluh d.o.o., zastopnik podjetja Cochlear za Slovenijo.

 

Če kdo ni dobil osebnega vabila, si ga lahko pogleda in natisne na tej povezavi.  Dodana sta še program in prijavnica.

Potrudili se bomo, da bo dogajanje zanimivo in da boste hkrati dobili dovolj informaciji o vsem, kar se nanaša na sluh,  težave s sluhom in same aparate BAHA. Zato vas prav lepo vabimo in prosimo, da izpolnite prijavnico in nam jo do konca meseca julija pošljete na naslov: Posluh za sluh d.o.o., Vojkova 74, 1000 Ljubljana. Lahko jo tudi faksirate na številko 01 / 58 00 522 ali skenirate in pošljete na email naslov info@posluh.si.

Če pa potrebujete več informacij, pokličite na GSM 031 / 73 73 63, še bolje pa,  pišite na že omenjeni elektronski naslov.